tung puttboll övningsboll av stål förbättrar din puttning snabbt!
tung övnings puttboll av stål utmärkt golfträning!
Tung puttboll av stål 169:-
Presenter
till alla
Golfspelare!
Den här unika puttbollen (endast för puttning) väger unefär 5 gånger så mycket som en vanlig boll! Det gör att när du över med den här bollen så måste du lära dig att träffa rent i din putter, använda de större musklerna i kroppen och du måste accellerera genom bollen annars så rullar inte den här bollen så långt och du får feedback direkt att du gjort fel.

Den tunga puttbollen i stål gör att du kan träna och bli av med många vanliga problem:

- Orena träffar med puttern: den ökade vikten i bollen gör att den rullar av putterhuvudet väligt sakta (mot en vanlig boll) och det gör att om du inte träffar rent så är risken stor för att du slår dubbelslag med din putter på bollen (direkt feedback).

- Lär dig att accellerera putterhuvudet genom bollen -  Om du inte accellererar putterhuvudet (dvs att du håller emot putterhuvudets naturliga pendel) genom bollen så får du snabbt problem med längdkänslan. Den ökade vikten i den tunga puttbollen i stål gör att du måste accellerera putterhuvudet genom bollen annars så får du ingen rull på bollen (direkt feedback)

- Använd de stora muskelgrupperna vid puttning - när du puttar med dessa övningsbollar så kan du inte fuska med att bara använda dina händer och handleder eller inte accellerera genom bollen utan "hålla igen". Vikten på bollarna gör att hela kroppen måste gå igenom bollen annars så får din inte iväg den på rätt sätt; du måste alltså synkronisera puttrörelsen i de större muskelgrupperna.

- varje boll väger ungefär 5 gånger så mycket som en vanlig golfboll
- 1 st boll i varje förpackning (se övriga produkter för större förpackning)
- skadar inte din putter om du använder den som du ska, mjukt skal
- används av många proffs men fungerar lika bra för nybörjare!
- populär present till golfspelare som har allt!
Se video-klipp: tunga puttbollar förbättrar din puttning snabbt!

Till golfbutiken: träna med tunga golfbollar för att förbättra din puttning snabbt!
tung övnings golfboll i stål för bättre puttning!